Een gezond en gelukkig 2017

happy-new-year-2017-sized

In deze tijd ligt het voor de hand goede voornemens te maken. Geïnspireerd door een tekst van Jeanette Winterson durven we te zeggen, begin er niet aan!

Voornemens maken is terugkijken in het oude jaar en bedenken wat je allemaal niet gaat doen. Dat werkt niet en als je eerlijk bent weet je het. Het veranderen van je persoonlijke geschiedenis is niet te doen. Dus geen goede voornemens maar wat dan?

memory-lane-met-tekst

Wij denken terug aan het oude jaar, wat er allemaal gebeurd is. Zie het als een bezoek aan een museum, waarbij je een wandeling maakt door jouw museum van 2016. Flaneren langs je herinneringen, de pijnlijke, de mooie en gelukkige herinneringen. Het is ook de plaats om onze dierbaren, die er niet meer zijn, te eren. De herinneringen hebben ons gebracht waar we nu, 2017, zijn.

Deze wandeling helpt ons zaken te veranderen, tot andere inzichten te komen en het wellicht anders te doen. Soms minder haast te hebben met het leven van alledag, want dat is alles wat we hebben, het leven van alledag. We leven niet om te eten en geld te verdienen. We eten en verdienen geld om van het leven te genieten en te delen met de mensen, waar we van houden. 

We wensen je een mooi, gezond en inspirerend 2017!

Hans Heesterbeek en Mariëlle Franken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: